Sinds 1879 is Bakkerij Sellink gevestigd in Meddo. Vijf generaties geleden werd er het graan gemalen op de molen en het brood gebakken. Nostalgie waar we met liefde op terugkijken, maar nog meer kijken we vooruit. Dat hebben we altijd gedaan. Door te investeren in de beste granen, professionele apparatuur en medewerkers met liefde voor het bakkersvak. Wat blijft is de aantrekkingskracht van onze bakkerij: de vertrouwde geur van vers brood en appeltaart. En nog steeds de sfeer van eeuwen geleden heerst.
In de negentiende eeuw werd het graan gemalen en dan werd het brood ’s morgens vroeg gebakken en in de bakkerswinkel verkocht. Of men ging met het brood in de kar langs de deuren. In 1970 werd het bakkerswinkeltje gesloten en werd het brood aan andere afnemers geleverd. De eerste supermarkten verkochten broden. Ons brood bleef ambachtelijk en vers.
Anno 2010 bakken we brood en banket voor cateraars, (luxere) horecabedrijven, congrescentra, campings en zorginstellingen. Verrassend is misschien dat we ook nog onze particuliere klanten houden: onze bezorgbakker Wim Karel heeft dagelijks een andere route waar hij brood aflevert. Vaak overhandigt hij het persoonlijk, soms hangt hij het aan de deur. Want hoe we ook met onze tijd meegaan: sommige tradities wil je gewoon in ere houden!